Pro Muže jen to nejlepší


ČSSD: 100% daň na nevyjasněný majetek

18.07.2009 05:00

 

 Pokud máte drahou vilu či auto a neprokážete, kde jste na ně vzali, můžete mít problém. ČSSD v případě vítězství ve volbách chce zavést vysoké pokuty pro ty, kdo u majetku nedoloží původ. Sankce by dosahovaly 76 procent hodnoty takového majetku a sto procent u trestně stíhaných osob.

Myslím si, že 100% daň na nevyjasněný majetek u kriminálníků je dobrý nápad. Zejména u ČSSD je ten návrh chvályhodný! V řadách i blízkém kruhu ČSSD se pohybuje řada osob s kriminální minulostí či kriminální činností v současnosti. Ty kauzy zde jistě není třeba připomínat. Stačí se zaměřit na blízké spolupracovníky, ať již minulé či současné, pánů Paroubka či Ratha.

Nebude tedy od věci, když návrh na 100% daň u kriminálníků a 75% daň u nevyjasněného majetku projde a začne se bezprostředně s realizací právě v řadách a okruhu ČSSD. Politici by rozhodně měli jít národu příkladem a začít tedy u sebe a u svých nejbližších!

JH

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


Diskusní téma: ČSSD: 100% daň na nevyjasněný majetek

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


CZIN.eu © 2009 - 2013 Magazín pro Muže. Všechna práva vyhrazena. Chraňte si Vaši pověst na internetu. Server je součástí sítě CZECHNET.