Pro Muže jen to nejlepší


Nové diskuzní fórum pro investory a podnikatele

22.07.2009 01:18

Chcete se dozvědět více o investování a vydělávání peněz na finančním trhu? Vzniká nové diskuzní fórum právě pro vás!

Nové diskuzní fórum na novém serveru AkcieCZ.com se pomalinku rozjíždí.

Začínají se zde objevovat i komentáře k jednotlivým titulům. Podívejte se třeba na názory:

Dokážete odpovědět na tuto zatím nezodpovězenou otázku Pavla?

Je zde nějaký zahraniční titul, o kterém chcete diskutovat s ostatními? Navrhněte jej.

Přiznám se, že jsem zatím mile překvapen, neboť se do tohoto okamžiku nevyskytnul ani jeden hloupý komentář, který bych musel na fóru vymazat, třebaže s tím musí člověk na každém fóru počítat. Ostatně, jsem přesvědčený, že jistá fóra budou vždy přitahovat určitou skupinu diskutujících a to v dobrém i špatném slova smyslu.

Zapojte se tedy i vy ostatní do diskuze. Fórum má být především užitečné a má sloužit všem! A je to zadarmo :-)

JH

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


Diskusní téma: Nové diskuzní fórum pro investory a podnikatele

Datum: 09.05.2014

Vložil: milan černý

Titulek: investice


ZDRAVÍM, JSME PARTA LIDÍ SE STEJNOU VIZÍ A HLEDÁME INVESTORA PRO VELMI NETRADIČNÍ INTERNETOVÉ RÁDIO PRO ČECHY A SLOVENSKO. MÁME PŘIPRAVENÝ PROGRAM, KTERÝ NEMÁ ŽÁDNÉ PODOBNÉ RÁDIO. ČÁSTKA JE CCA 350 000 KČ, NÁVRATNOST JE CCA 2 ROKY.

PTÁTE SE V ČEM MŮŽE BÝT V DNEŠNÍ DOBĚ ZAJÍMAVÉ INTERNETOVÉ RÁDIO?
VŠE PROZRADÍM PŘI OSOBNÍM JEDNÁNÍ TŘEBA U MĚ DOMA - NABÍDKA SERIOZNOSTI Z MÉ STRANY. DO MĚSÍCE PO SPUŠTĚNÍ MÁME ZARUČENU POSLECHOVOST 500 - 2500 UNIKÁTNÍCH POSLUCHAČŮ JAK Z ČECH TAK SLOVENSKA.

ZATÍM PROZRADÍM JEN TO, ŽE SE JEDNÁ O RÁDIO PRO MLADÉ LIDI DO 25 LET A ŽE JE CHCEME DOSTAT OD POČÍTAČŮ DO REÁLNÉHO ŽIVOTA.


Děkuji za odpověd, s pozdravem a s úctou Milan Černý (mhkcz@seznam.cz)

—————

Datum: 03.06.2012

Vložil: Zapletal

Titulek: Investujte do zlata jistí zisky

Zdravím všechny co se zajímají o investice a chtěli by investovat do něčeho s minimálním rizikem a s relativně vysokým výnosem. Pokud se zajímáte o investice delší dobu tak víte, že taková investice je málo kde. Proto vám nabízím investici do zlata. Zlato nakupují skoro všichni např: státy, banky, soukromí investoři i obyčejní lidé. Ale málo kdo ví, kde zakoupit zlato a poté ho zhodnotit. Proto vám zde nabízím systém kde tohle vše můžete udělat, minimální investice je 100,-Kč.

Více informací naleznete zde https://www.openaurum.com/registrace.php?ref=17485

Musíte se zaregistrovat přes tento link jinak vás to nepustí dále. Musí být vždy uveden Referent.

—————

Datum: 14.03.2012

Vložil: cojetidotoho

Titulek: samé keci

Janě Pretty Woman :DDD

—————

Datum: 18.01.2012

Vložil: Marek M.

Titulek: Private equity projekty

Dobrý den,

Zastupuji společnost s několika letou tradicí a mnohaletými výsledky v oboru private equity (PE) , proto bych Vás rád oslovil i touto cestou. Umožňujeme vstupovat klientům do našich projektů jako partneři, protože se naše portfolio stále rozzrůstá a nadále expandujeme, máme plno nových projektů jak v čechách tak v zahraničí. Jedná se o konzervativní investování do korporátních a dlouho prověřovaných projektů, proto nečekejte žádné spekulace a přísliby vysokých výdělků. Pro více informací mě prosím kontaktujete na:
email: Marek.M.P.CZ@seznam.cz
nebo
mobil: 606 190 290

Jména společnosti nejsou uvedeny záměrně kvůli reklamě, podrobné informace osobně.

Private Equity - význam
Private equity a venture capital (PE/VC) jsou alternativním zdrojem financování inovativních projektů a podniků s potenciálem rychlého růstu. Střednědobé až dlouhodobé financování poskytované za získání podílu na základním kapitálu podniků, jejichž akcie nejsou obchodovány na burze. Investuje se do podniků, které mají potenciál pro tvorbu hodnoty a růst tržního podílu a jejichž podnikatelský plán má za cíl vyrábět a nabízet vysoce inovativní produkt, proces či technologii.

Investice do veřejně neobchodované společnosti, za kterou investor získá podíl na základním kapitálu. Pojem private equity je názvem celé skupiny těchto investic. Private equity v sobě zahrnuje odkupy firem firemním (buy-out) nebo externím managementem (buy-in), ale i venture kapitál, což je kapitál investovaný do založení (seed), rozběhu (start-up) a dalšího rozvoje podniku.

Více informací:
https://www.arcacapital.com/cz/investice/private-equity

—————



CZIN.eu © 2009 - 2013 Magazín pro Muže. Všechna práva vyhrazena. Chraňte si Vaši pověst na internetu. Server je součástí sítě CZECHNET.