Pro Muže jen to nejlepší


Je lepší pořídit si manželku, milenku či prostitutku?

09.08.2012 23:56

 

Podle dnešního zpravodajství ČT24 došlo v ČR v loňském roce ke zhruba 30.000 rozvodů. Nejčastější příčinou rozvodu byla potom nevěra a dále finanční situace. Tyto dva důvody jsou spolu ovšem úzce propojeny. Pokud se totiž jedná o nevěru muže, je zpravidla spojena s vyššími výdaji muže, který vydává finanční prostředky například za ubytování (motel, hotel), restaurace, dárky atd. určené pro milenku. Podle údajů ČT utratí tak průměrný muž, Čech, za svůj milenecký (mimomanželský) vztah zhruba 2.000,-Kč měsíčně. U řady mužů je to však až třetina jejich čistého měsíčního příjmu a to je již v rodinném rozpočtu znát. 

A nyní jak spolu souvisí jako nejčastější důvod rozvodu nevěra a finanční stránka? Ženy od svých mužů očekávají v prvé řadě zdroje, v dnešní době tedy zejména finanční zabezpečení. A je to jedno z nejdůležitějších (ne-li hlavní) kritérií. Pokud manželka zjistí, že muž začíná své zdroje rozdělovat mezi ní a milenku, vztah může být vážně ohrožen. Je také možné, že hlavním důvodem následného rozvodu nebude nevěra jako taková, ale právě ohrožení rodinného rozpočtu, tedy ono přerozdělování mužových/společných finančních prostředků.

Podle průzkumů také dochází relativně často k paradoxní situaci, kdy nevěrný muž, jako jistou kompenzaci, začíná během nevěry navyšovat výdaje na svoji manželku. Těžko říci zda záměrně či z pocitu viny. Každopádně i v době nevěry si může maželka, třebaže o nevěře ještě neví, finančně polepšit. Což ale jistě nejsou všechny případy nevěry.

Důležitý bod je také ten, zda muž čerpá peníze určené pro milenecký vztah ze společného účtu či z vlastního. Společný účet pochopitelně není ideální, neboť manželka může sledovat jakým způsobem a kde byly prostředky utraceny. Pokud je tedy muž nevěrný, doporučuji vlastní nekontrolované finanční zdroje. 

Ještě před zahájením mileneckého poměru u ženatých mužů také doporučuji zvážit možná rizika. Následný rozvod může značně ohrozit mužovu (a vlastně i ženinu) finanční situaci.

Dále je na zvážení každého muže, zda není výhodnější využít placených sexuálních služeb při kterých je, za určitých podmínek, podstatně nižší riziko odhalení. Pokud je tedy hlavní mužovou motivací pouze sex či povyražení.

Na závěr bych si snad pouze dovolil upozornit, že v životě nejde jenom o peníze. Ty jsou přeci až na druhém (třetím? čtvrtém?) místě.

Jan Hýsek

 

 

 

Doporučení

Kontaktní čočky od profesionálů, Oční Centrum - To nejlepší pro Váš zrak

Vlastní internetové stránky zdarma. Rychle a jednoduše. 

Přidat odkaz

 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


Diskusní téma: Je lepší pořídit si manželku, milenku či prostitutku?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vztahy a sex

09.08.2012 23:56

Je lepší pořídit si manželku, milenku či prostitutku?

  Podle dnešního zpravodajství ČT24 došlo v ČR v loňském roce ke zhruba 30.000 rozvodů. Nejčastější příčinou rozvodu byla potom nevěra a dále finanční situace. Tyto dva důvody jsou spolu ovšem úzce propojeny. Pokud se totiž jedná o nevěru muže, je zpravidla spojena s vyššími výdaji...

—————

08.12.2011 02:20

Kalendář Pirelli 2012

Mila Jovovich

—————

13.05.2010 00:31

Erotika, sex a Facebook

Facebook: Víte, jak vypadá cenzura foto na Facebooku? Autor foto: Ján Hronský Cenzura: Facebook

—————

24.02.2010 14:03

Co chlapi milují a na co rádi koukají...

"Objekt": Lenka Foto: Adolf Zika Zdroj: idnes.cz

—————

18.01.2010 10:59

Foto: Vlaďka Erbová nahá

—————

20.11.2009 17:17

Kalendář Pirelli 2010!

  JH

—————

18.07.2009 16:26

Jenom láska podle vědců k zachování manželství nestačí

 Australští vědci zjišťovali, co je zapotřebí k zachování šťastného manželství, a dospěli k závěru, že jen láska k tomu nestačí. Podle studie badatelů z Australské národní univerzity ovlivňují trvalost manželského svazku takové faktory jako věk dvojice, předchozí vztahy a dokonce i to, zda...

—————

12.07.2009 23:43

Pirelli 2010

Zdroj: Google.com

—————

09.07.2009 23:39

Svatí muži a prostituce

„S prostitucí ve městech je to jako s toaletami na zámcích. Jestliže je člověk odstraní, rozšíří se v zámcích zápach a hniloba.“ Takto cituje N. J. Ringdal ve své knize Dějiny prostituce vůdčího středověkého teologa Tomáše Akvinského. Myšlenka Tomáše Akvinského, že prostituce je něco, bez čeho se...

—————

07.07.2009 23:38

Dějiny prostituce

První zmínku o prostituci na území Kanaánu (dnešní Izrael), kde žily kočovné semitské kmeny, nacházíme v Genesis, první knize Mojžíšově v biblickém Starém zákoně. Jde o dobu přibližně 1200 před Kristem, období patriarchů, k nimž patřil i Juda, jeden z dvanácti bájných praotců izraelského národa....

—————



CZIN.eu © 2009 - 2013 Magazín pro Muže. Všechna práva vyhrazena. Chraňte si Vaši pověst na internetu. Server je součástí sítě CZECHNET.